Håper på reprise

I vår slo vi Ottestad 4-1 med fire forskjellige målscorere En av dem var Vilde Skattum Bokalrud.

De tre andre: Nora Dalby, Sigrid Straumsheim Hoem og Oda Karoline Skogan.
- Selvfølgelig håper jeg på en reprise på oppgjøret i vår. En scoring hadde vært bra, men det viktigste er at laget vinner. En god lagseier hadde gjort oss godt og bidratt til å bygge selvtillit inn mot de siste kampene. Vi har vært litt uheldige i det siste, men vi kommer alltid sterkt tilbake. Får vi det første målet kan vi roe oss litt og spille god fotball langs bakken, sier Vilde Skattum Bokalrud. 

Indreløperen har vært på banen i 15 seriekamper og to cupkamper i år. Siste oppgjør borte mot Sarpsborg 08 gikk uten Vilde.
- Jeg har hatt en liten skade i ankelen helt siden Norway Cup, men det har gått greit å spille så lenge ankelen har vært tapet. Eneste minus er at jeg ikke klarer å skyte, men det var ikke derfor jeg måtte stå over siste seriekamp mot Sarpsborg. Jeg har slitt med streptokokker i nesten to uker og har gått på antibiotika. Det har gjort at jeg ikke har fått trent, men jeg håper jeg skal bli spilleklar søndag.

Før søndagen kamp ligger vi på toppen med 35 poeng. Det er to poeng ned til Frigg som har en kamp mindre spilt. Søndagens motstander Ottestad ligger neste sist med 12 poeng på 16 kamper. Frigg møter forøvrig Kongsvinger hjemme på eget kunstgress søndag. Kampstart i det oppgjøret er 15.00, mens vår hjemmekamp mot naboen fra Stange kommune begynner klokken 17 og den spilles selvfølgelig på Nammo Stadion. 

Annonse fra Obos-ligaen: