HamKam står for tur

Lørdag kl. 15.30 er det duket for skikkelig "lokalderby" mot HamKam på Briskeby. Her blir det følelser og stort engasjement både på og utenfor banen - vi vet at mange totninger setter kursen mot Hamar på lørdag!

Vi er såvidt nede på jorda igjen etter helgas fantastiske seier over serieleder Aalesund hjemme på Nammo Stadion. Gutta har restituert og forberedt seg på vanlig vis, i tillegg har de sammen med damespillerne og U19 instruktøransvar på Eidsiva Fotballskole. 

De grønnkledde på Hamar har ikke fått den åpningen på serien som de ønsket seg, det er mange nye spillere i troppen og nytt trenerteam med Gaute Helstrup i spissen. Det er mye som skal gå seg til.

Hamarsingene har så langt spilt mange jevne kamper, resultatmessig har det etter 12 kamper gitt 13 poeng, fordelt på tre seire og fire uavgjorte matcher. Fem kamper har endt med tap.

Som alle andre kamper i OBOS-ligaen er også denne helt åpen. Selv om vi "henger" med fiffen oppe på fjerdeplassen med våre 22 poeng, og har levert en fantastisk vårsesong - så lever alle kampene sitt eget liv. Alle kan slå alle i denne ligaen.

Historisk sett har vi møtt HamKam utallige ganger. Siden 1991 har lagene møttes 12 ganger i 1. divisjon. "Kamma" har vunnet 6 av disse og Raufoss 5, en kamp har endt uavgjort. Det har tradisjonelt vært vanskelig for oss å få med oss tre poeng fra Hamar, men den historien hemmer sannsynligvis ikke Christian Johnsen og hans menn.

Vi spilte også i samme 2. divisjonsavdeling i 2017, da rykket HamKam opp og vi endte på andreplass. Den sesongen tapte vi 2-0 på Briskeby og vant returoppgjøret 2-0 hjemme. 

 

Vi gleder oss til kampen - og til å farge Hamar gul og svart på lørdag! Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: