Stang ut i Hallingdal

Jentene åpnet godt, og hadde god kontroll på motstander, og ledet 1-0 helt til det gjensto et kvarter. Hallingdal meldte seg da på, og scoret to mål på rappen og vant kampen 2-1.

Første omgang på Gol ble jevnspilt, og uten de helt store sjansene til noen av lagene. Før helt på tampen av omgangen, Anita B. Lindmoen legger en flott pasning inn til Mia S.Giæver som scoret sikkert og sendte Raufossjentene opp i ledelsen 1-0.

Over i andre omgang så det lenge ut til at Raufossjentene hadde god kontroll, men det siste kvarteret glapp det. Hallingdal utlignet på et frispark i det 75. spilleminutt. Vi fikk ikke omsatt sjansene til mål, isteden fikk Hallingdal nok et mål i det 84. spilleminutt som sikret hjemmelaget alle tre poengene.

Nå gjenstår en match i årets serie, nemlig Frigg hjemme på stadion på onsdag.

Kampfakta: Hallingdal - Raufoss Fotball 2-1 (0-1)

Scoringer: Mia Giæver 43' Hallingdal 75' og 84*

Laget: Selma Panengstuen, Maren Kraby Simenstad, Thea H. Dahlen, Sigrid S. Hoem, Anita B. Lindmoen, Nora Dalby. Vilde S. Bokalrud, Petrine Strand, Mia S. Giæver, Oda Karoline Skogan, Pernille Bakken

Publisert: 06.10.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Øystein Bjørge