"Hadzi" og danske drenge på besøk

Eldar Hadzimehmedovic er et kjent navn på Raufoss. Som spiller for Raufoss Fotball fra 2010 -13. For noen år siden la han opp som fotballspiller og slo følge med sin samboer, Raufossjenta og håndballproffen Maja Jakobsen, til Odense i Danmark.

Der er idrettslæreren Eldar, blant andre ting, trener for U14-gutta i Næsby Boldklubb fra Odense. I langhelgen har han hatt med 20 "danske drenge" med flere ledere på treningsleir til Raufoss. Gjengen har hatt tilhold på Badeland Gjestegård, har trent godt på Nammo Stadion, og spilt treningskamper. Blant annet slo de vårt U14 lag med solid margin.

I tillegg fikk gutta også et godt foredrag fra vår egen danske, Mikkel Maigaard Jakobsen på fredag.

Eldar og hele teamet hans er svært fornøyd med oppholdet, og roser tilretteleggingen fra klubben:

- Mottakelsen vi fikk, og vennligheten vi har møtt på Raufoss og på Badeland Gjestegård gjennom hele oppholdet har vært helt enorm, sier Eldar.

- Både guttene og trenerteamet er veldig imponert over anleggene Raufoss Fotball rår over, fortsetter han.

Det danske laget ønsker å gjengjelde gjestfriheten, og ønsker seg videre samarbeid - og at lag fra Raufoss kan besøke Odense og Næsby Boldklub også.

Vi vil takke alle som har hjulpet til, og vi håper å få til et samarbeid. Vi vil gjerne ha Raufoss på besøk, og kanskje er vi tilbake her allerede neste år igjen!

— Eldar Hadzimehmedovic trener, og ex Raufoss Fotball

Vellykket og hyggelig for alle parter. Bedre enn det blir det ikke.

Takk for besøket!

Annonse fra Obos-ligaen: