Grei gjennomkjøring mot Gjøvik-Lyn

Det ble scoringer på både Matias Belli Moldskred og Stian Simenstad (bildet) i årets første treningskamp for A-lagsgutta. Det ble 4-1 seier tilslutt i en litt rufsete match.

Raufossgutta er fremdeles tidlig i oppkjøringa, og i dag var det mange nye relasjoner som skulle testes ut på banen, i tillegg til mye bytter, som vanlig er i treningskampene. Pasningene satt ikke helt som de skulle, og det ble mye sjansesløsing. Periodevis var det likevel veldig mye brukbart. Vi synes vi ser konturene av et lag som vi er overbeviste om at kommer til å bli sterkt utover vinteren.

Våre to nyeste signeringer Matias Belli Moldskred og Mikkel Maigaard Jakobsen er begge svært lovende spillere som vi garantert vil få stor glede av. Juniorene våre, Trym Engen, Henrik Fløgum og Fredrik Bjørnerud hadde også fine innhopp, Henrik Fløgum endog med assist på 3-1. Av de to prøvespillerne virket Eivind Fallås Dahl veldig frisk.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Gjøvik-Lyn 4-1 (2-0)

Scoringer: Marius Alm 6', Oskar Løken 31', Alec 55', Stian Simenstad 84', Matias Belli Moldskred 87'

Laget: Rino Lund Johnsen, Kevin Jablinski, Marius Alm, Stian Simenstad, Snorre Strand Nilsen (Trym S. Engen 46.), Håvard Nome, Mikkel M. Jakobsen (Eivind Fallås Dahl 46.), Martin Heiberg (Henrik Fløgum 78.), Oskar Løken (Emile Dadjo 46.), Ryan Doghman (46. Matias B. Moldskred), Ole Kristian Moltzau (Fredrik Bjørnerud 84.)

Annonse fra Obos-ligaen: