Godt å være i gang!

Selv med 3-1 tap for Mjøndalen i årets første kamp, var det mange gode takter over Raufosslaget i dag. Med mannefall i forsvarsrekka måtte Solo Owusu (bildet) bekle høyre backplassen, og det gjorde han med glans.

Det var Mjøndalen som tok ledelsen i matchen etter bare to og et halvt minutt spilt. Selv uten mange av sine beste og mest etablerte spillere var det stor fart og ballsikkerhet i det nyopprykkete eliteserielaget. Våre gutter hang godt med i første omgang, men måtte henge skikkelig i stroppen når Mjøndalen satte opp farten med opprullinger fra kantene. Det sto 1-0 til gjestene til pause.

Andre omgang startet forrykende for oss, med to store målsjanser de første minuttene. Og åtte minutter ut i omgangen fikk vi betalt etter flott angrepsfotball, strøken assist fra Mikkel Maigaard til Matias Belli Moldskred som puttet 1-1. Derfra og til omtrent 70. spilleminutt hadde gutta godt grep på kampen, og var mye bedre enn Mjøndalen i det etablerte spillet. Forskjellen på lagene kom tydeligst fram foran mål, der MIF kunne oppvise mer effektivitet enn Raufossgutta,

For vi glipper bakover, og slipper inn to altfor enkle mål med bare fire minutters mellomrom i det 72. og 76. spilleminutt. Det kan se ut som kommunikasjonen mellom Lauvli og gutta inne i feltet ikke fungerte som den skulle, og det kostet dyrt.

Gutta klarer seg totalt sett meget bra, med fem mann ute måtte det til rokkeringer og flere spillere gikk inn i uvante posisjoner, men taklet det fint i det aller meste av kampen. Prøvespiller Ikhsan Fandi fikk 25 minutter i andre omgang, og nysignerte Parfait Bizoza et kvarter. Spennende spillere begge to, uten at de fikk vist seg fram skikkelig i denne kampen.

Rett etter kampslutt signerte vi Ikhsan Fandi for to år i gult og svart!

Nå venter nok en treningsuke før hele laget tar turen til Danmark. Der møter de Silkeborg på lørdag.