Godkjent generalprøve på Hamar

Hele Raufosstroppen fikk en fin og glovarm generalprøve på Hamar i kveld. Kampen gikk uten bytter for vår del, de gulkledde dominerte oppgjøret stort men kampen endte likevel 2-2.

Spillemessig viste Raufossgutta fryktelig mye gode takter på Briskeby, og rundspilte tidvis Hamarsingene ganske så grundig. Det var agressivitet og godt overgangsspill som en gjennomgangstone hele vegen. Emil Breivik satte inn vårt første på et glimrende frispark fra 25 meter allerede etter fire spilleminutter, Snorre Strand Nilsen doblet ledelsen etter 26 minutter da Marius Alm ble revet ned i feltet og vi fikk straffe. 0-2 holdt seg til pause. Selv om kommentatorene i HA- TV  trakk paraleller mellom Barcelona og de grønnkledde innledningsvis, fikk pipa en annen lyd etter at kampen kom ordentlig i gang. Det var lite "sydlænsk" over Kamma i dag.

Over i andre omgang fortsetter det gode Raufoss-presset, og vi spiller oss fram til flere gode muligheter uten å lykkes med å øke ledelsen. Lee Rochester skyter knallhardt i tverrliggeren, og like etterpå header Marius Alm i stolpen. Like etter glipper imidlertid vi på returen, og Hamkam får isteden redusere til 1-2 etter 61. min. Vi beholder presset også etter dette, men gjør kanskje noen pussige valg i varmen, og lykkes ikke å omsette skudd og sjanser i mål. Vi lar Hamkam få rote enda en enkel ball i mål, og utligningen var et faktum kvarteret før slutt.

Alt i alt var dette en meget god kamp av Raufossgutta, og det står respekt av måten de sto opp på i denne ekstreme varmen, selv om vi selvsagt skulle ønsket oss bedre uttellingsprosent når det skapes så mye og spilles så solid fotball.

Kampfakta: Hamkam - Raufoss Fotball 2-2  (0-2)

Scoringer: Breivik (4) Strand Nilsen (25) Hamkam: Deghim (62) Enkerud (76)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Solo Owusu, Marius Alm, Stian Simenstad, Lasse Berg Johnsen, Emil Breivik, Nicolai Fremstad, Kristoffer Nessø, Lee Rochester, Gard Simenstad

Publisert: 25.06.2020
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset