Gode ord fra nord

I forrige hjemmekamp tok Finnsnes med seg alle poengene - deretter satte de seg ned og takket for seg på en flott måte.

Finnsnes IL trivdes på Raufoss – og det til de grader. Først tok de med seg alle poengene - deretter satte de seg ned og takket for seg på en flott måte.

I Nord-Norge er man kjent for sin gjestfrihet. Derfor var det ekstra hyggelig å lese hva de synes om måten Raufoss Fotball tok imot på. God grunn til å være stolte, folkens…

Les her hva de skrev på sin hjemmeside

«(...) Som klubbleder eller trener senser man fort hvordan man blir tatt imot som bortelag. Eller det starter egentlig lenge før det. Noen dager i forkant av kampene bruker enkelte klubber å sende en sms eller mail hvor de ønsker bortelag, dommere og media hjertelig velkommen til PostNordligakamp. Så gjorde også Raufoss noen dager i forkant av forrige seriekamp. Og det på en særdeles profesjonell måte hvor de informerte om kunstgresset (at det er kork i gresset istedet for gummigranulat), om garderobeforholdene, om/når kunstgresset vannes, om hvilken banehalvdel vi skal varme opp på, hvor fribillettene våre kan avhentes mmm. Det mest profesjonelle vi har sett i våre år i 2. divisjon.
Dette forsterkes når vårt lag møter opp på NAMMO Stadion et par timer før kampstart. For som vår lagleder skriver i en mail til oss; "Etter søndagens sterke seier på Nammo Stadion er det verdt å nevne måten vi ble behandlet på av Raufoss-folket. Det var ingen tvil om at vi besøkte en klubb som har opplevd en profesjonalisering de siste årene, og vi følte oss veldig velkomne av imøtekommende og hyggelige folk i Raufoss-apparatet. Det ble også tid til en hyggelig fotballprat i forkant av kampen".
Vi liker selv å tro at vi er veldig profesjonelle i vår virksomhet, men vi får av og til en reality check, hvor vi opplever at det er klubber som både er like gode og enda bedre enn oss på mange områder. Slike referanserammer er viktige å få for det er ofte det som bringer oss videre. På samme måte som spillerne må få referanserammer for å kunne utvikle seg videre.
Stor takk til Raufoss for profesjonaliteten i behandlingen av oss som bortelag».

Annonse fra Obos-ligaen: