God jul - og godt nyttår til alle små og store i Raufoss Fotball

Nå er flomlyset slått av på Nammo stadion for siste gang i 2019 og snøen ligger der som ett hvitt teppe over anlegget vårt. Vi står foran starten på en ny sesong, en sesong som helt sikkert vil skape glede, håp, forventinger, felleskap, frustrasjon, opp og nedturer - akkurat som i 2019.

Raufoss fotball, liten blant de store, hva kan det bety? Noen vil sikkert mene, og ha rett i, at det er i mot all fornuft og alle odds, at vi som klubb setter preg på norsk toppfotball både på herre og damesiden. Men dette handler ikke bare om våre a-lag, det handler om så mye mere.

Det handler om alle våre lagledere, trenere, ansatte, supportere, frivillige , dugnadsfolk og spillere i alle aldre  - og alle andre som bidrar på hver sin unike måte. Bidrar til at man som liten eller stor skal få føle tilhørighet, føle samholdet, føle at vi får til noe sammen, der felleskap trumfer individualisme. Sammen skaper vi opplevelser, sammen skaper vi øyeblikk, sammen skaper vi små ting i hverdagen som kan gjøre  en stor forskjell.

Vi er glad i engasjementet i og rundt klubben, vi skal tåle de kritiske blikkene, vi skal tåle meninger, vi skal respektere at vi har forskjellige syn på ting,  vi skal ha respekt for at vi er ulike, vi skal være åpne og ha rom for alle, uansett.

Det er slik vi lykkes med å være liten blant de store, det er sammen vi kan gjøre det umulige mulig, det er slik vi kan skape felleskap, det er slik vi kan være med å realisere drømmer for liten og stor, enten drømmen er å bli best på banen, eller det handler om være en «del» av noe…

Tankene går tilbake til Nammo stadion og sesongen som har vært tilbakelagt og «Liten blant de store», visjonen. Tankene går til alle de små og store møtene i løpet av ei travel uke: styret, daglig leder, vaktmestrene, administrasjonsmedarbeiderne, G16-treneren, juniorforelderen, fotballmammaen, dugnadsgjengen, J-9 treneren, materialforvalteren, trenerveilederne, jentespilleren, eSport-gjengen, klubbdommeren, laglederen. Alle disse små og store som velger å bruke store deler av fritida si på Nammo stadion, det gjør oss stolte, fordi det er kanskje det som er å være liten blant de store?

Riktig god jul, og godt nytt fotballår!

 

Annonse fra Obos-ligaen: