God innsats - men tap mot Orkla

Raufossrekruttene viste både innsats, tæl og gode tekniske ferdigheter mot Orkla i ettermiddag. Selv om hjemmelaget vinner 3-0 er det mye positivt å ta med seg fra denne kampen.

Det er tett med kamper for våre juniorgutter i disse tider, og for mange av de involverte i Trøndelag i dag, var det sjuende kampen på to uker.

Med unntak av første kvarteret på Orkla Stadion virket det ikke som gutta bar særlig preg av det. Her var det både fart og teknikk, og det var våre unggutter som trillet ball. Orkla scoret etter 13 minutter, men vi klarte å holde unna på en meget god måte in mot pause.

Etter pause er det våre gutter som kommer best ut av startblokkene og er gode i press og duellspill. Etter 60 spilte minutter får Andreas Østerud sitt andre gule kort, og må forlate banen med rødt. Vi legger oss vanligvis ikke opp i dommeravgjørelser, men dette var uforståelig strengt av dommer Barsøe.

Det ble selvsagt tyngre å stå imot utover med 10 mann, men gutta holdt fremdeles god fasong og stuktur. Orkla la på til 2-0 i det 67. spilleminutt, og scoret sitt siste på overtid.

Vi lot oss imponere av guttespiller Tobias Sagstuen Andersen (15) som rattet rundt med sterke og voksne Orklaspisser i sin seniordebut fra start. Makker Amund Møllerhagen var også meget solid. Raufossgutta la ned en helhjertet laginnsats, og her var det mange steg opp fra forrige kamp mot Gjøvik-Lyn. Synd vi ikke får bedre betalt i dag, ettersom gutta utvilsomt var best i banespillet.

En annen guttespiller, Joachim Lundhagebakken (snart 16) fikk også sitt første møte med seniorfotballen i dag med sitt innhopp, og gjorde sine saker meget bra. Flere av juniorspillerne debuterte på seniornivå i denne matchen. Vi hadde tre seniorspillere i dagens tropp, Rino Lund Johnsen i mål, Henrik Fløgum - og jammen dukket ikke Fredrik Greve Monsen opp på banen det siste kvarteret også.

Kampfakta: FK Orkla - Raufoss 2 3-0 (1-0)

Laget: Rino Lund Johnsen, Amund Møllerhagen, Eivind Frydenberg (moa Al-Hamed 73.), Tobias S. Andersen, Henrik Fløgum, Vaillance Nihorimbere (Joachim Lundhagebakken 52.), Jørgen N. Pettersen (Jonatan Ottosen 63,), Sander Odenrud (Fredrik Greve Monsen 74.), Adonis Sopa (Armin Besic 81.), Andreas Østerud, Arian Murad.

Gule kort: Andreas Østerud 2, Arian Murad, Fredrik Greve Monsen

 

Annonse fra Obos-ligaen: