Full pott på den gærne sida

Ottestad klarte ikke å stikke kjepper i hjulene for våre jenter. Til slutt vant vi 4-1. Meget fortjent!!

Det tok en halv time før vi klarte å få hull på byllen, men da rant det inn tre mål i løpet av 11 minutter. Alle tre på langskudd.

Vilde Bokalrud fikk æren av å åpne ballet med et skudd godt plassert i vinkelen. Sigrid Straumsheim Hoem scoret på et nydelig kremmerhus, mens Nora Dalby avsluttet «skuddserien» med et flott skudd fra distanse.

Den andre omgangen endte 1-1. Kvaliteten falt noe etter hvilen, men vi fortsatte å produsere foran motstanderens mål. Vi økte til 4-0 ved Oda Karoline Skogan. Hun mottok ballen på 16-meteren og avslutt strålende.
Vertene fikk inn en redusering et par minutter senere, men det var også alt.

Med søndagens seier over Ottestad har vi nå sju kamper på rad uten tap og topper fortsatt tabellen, to poeng foran Sarpsborg 08. Det har faktisk blitt en liten luke til de andre lagene.

Fakta:
Ottestad - Raufoss 1-4 (0-3)
Scoringer:
0-1 Vilde Bokalrud (31), 0-2 Sigrid Straumsheim Hoem (35), 0-3 Nora Dalby (42), 0-4 Oda Karoline Skogan (71), 1-4 Oda Herberg Brannstorph (73).
Raufoss: Selma Panengstuen, Anita Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Thea Dahlen, Sofia Berntsen (Helene Nyhus fra 80. min.), Karine Ørud, Vilde Bokalrud, Nora Dalby, Sigrid Hoem, Oda Karoline Skogan, Mia Schjerve Giæver (Kaja Bjørkvold fra 70. min.).

Publisert: 02.06.2019
Skrevet av: Marius Mykleset / Foto: Øystein Bjørge