Publikumsrekord og seier

Toppkampen i 2. divisjon ble omtrent akkurat så intens som vi hadde håpet. Og det ble seier.

Kampen mot Fredrikstad ble det vi hadde håpet. En fest for alle. Over 2100 tilskuere hadde funnet veien til stadion - og den delen av dem som hadde kledd seg i gult og svart kunne feire til slutt.

Allerede etter tre minutter fikk vi kveldens første mål. En solid Raufoss-kontring endte hos Oskar Johannes Løken, som inne i boksen plasserte inn 1-0.

Etter et meget godt første kvarter, kom Fredrikstad bedre med i kampen. Da kom også utligningen. Thomas Grevsnes Rekdal leverte en meget fin scoring og 1-1 etter 20 minutter. Det ble også resultatet til pause.

I andre omgang startet vi som den første aller best. Og vi fikk ny tidlig scoring. Fem minutter ut i omgangen fikk vi et frispark som Mikkel Maigaard Jakobsen på utsøkt måte plasserte høyt oppe i hjørnet.

Fredrikstad klarte ikke true oss offensivt - etter hvert fikk vi uttelling igjen. Anton Henningsson gikk til værs og headet oss opp i 3-1.

Det ble sluttresultatet.

Kampfakta

Raufoss - Fredrikstad 3-1 (1-1)

Mål: 1-0 Oskar Johannes Løken (3), 1-1 Thomas Grevsnes Rekdal (20), 2-1 Mikkel Maigaard Jakobsen (50), 3-1 Anton Henningsson (70).

Laget: Ole Kristian Lauvli - Snorre Strand Nilsen, Kevin Jablinski, Edvard Linnebo Race, Stian Simenstad (Marius Alm fra 46.) - Emile Dadjo, Mikkel Maigaard Jakobsen, Martin Pettersson Heiberg, Matias Belli Moldskred (Salomon Owusu fra 90.), Oskar Johannes Løken - Anton Henningsson.

Gult kort: Snorre Strand Nilsen.