Framgang men tap for Raufoss 2

Nicolai Fosso Fremstad gjorde unna sine første 98 minutter i gul og svart trøye i ettermiddag. Og til tross for at Raufossgutta så bedre ut enn på lenge, så knep Strindheim alle tre poengene.

Annonse:

Kampen sett under ett ble en nokså jevnspilt affære, selvom nok Strindheim var hakket farligere enn oss foran mål. Rino Lund Johnsen ryddet imidlertid godt opp i målet vårt i dag også.

Raufossgutta viste langt mer trøkk og intensitet i duellspillet enn det vi har sett de siste matchene, og spesielt første omgang var bra sett med Raufossøyne. Nysignerte Nicolai Fremstad bidro i høyeste grad til det, og de andre gutta fulgte også godt opp.

Det skorter fremdeles endel på relasjonene gutta i mellom, og selv om vi har god fart - går ikke pasningene fort nok og med god nok presisjon. Men som sagt, det var mange positive tendenser i dag, og flere som sto godt opp og tok ansvar.

Scoringen til Strindheim i det 58. spilleminutt ble kampens eneste, og trønderne reiser hjem med tre verdifulle poeng. Vi må bare jobbe på videre, og fortsette framgangen. Det er mange unge gutter i laget, og for dem er 3.divisjon en tøff og viktig utviklingsarena.

Neste mandag går turen til Trondheim igjen, og møte med Rosenborg 2.

Kampfakta: Raufoss 2 - Strindheim 0-1 (0-0

Scoring Strindheim 58'

Laget: Rino Lund Johnsen, Nima Heirati (Arian Murad 71'), Amund Møllerhagen, Vaillance Nihorimbere, Simen Giæver (Tobias S. Andersen 80'), Hans Martin Werner (Jørgen N.Pettersen 75'), Nicolai Fremstad, Tord S. Andersen, Adonis Sopa, Gard Simenstad (Sæha Heirati 64', Moa Al-Hamed 80'), Andreas Østerud

Gule kort: Gard Simenstad og Simen Giæver

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 17.08.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset