Fram Larvik i 2.runde

NFF har i dag satt opp 2. runde i NM for menn. Vi skal møte Fram Larvik på bortebane.

Vi møter et Fram Larvik som har åpnet godt i Post-Nord ligaen i år, der de ligger på fjerdeplass etter fire serierunder.

Fram sendte også IK Start på huet ut av cup'n i første runde når de overraskende vant 1-0 med scoring av tidligere Startspiller Henrik Byklum.

Vi har møtt Fram Larvik mange ganger i seriespill gjennom årene, Fram er et av Norges eldste fotball-lag og ble stiftet allerede i 1894. Her er det lange tradisjoner og mye god fotballkultur i veggene.

Fram Larvik lå nede med brukket rygg i fjor, med økonomisk trøbbel og en spillertropp forfulgt av skader. Så reiser de seg igjen sportslig året etter, det står det respekt av.

Vi gleder oss til denne kampen, og dette blir slett ingen walkover for Christian Johnsens menn.  I Fram Larvik har Christian jobbet som spillerutvikler og trenerkoordinator, samtidig som han jobbet ved NTG Bærum, så han kjenner klubben godt.

Som en funfact fra redaksjonen, meldes det om at det er vanvittig gode vafler i Framparken. En ekstra motivasjon for å ta turen til Larvik der altså.

 

Kampen spilles på naturgress i Framparken i Larvik onsdag 22. mai kl. 18.00.

 

Se høydepunkter fra 1. runde mot FK Toten:

 


Annonse fra Obos-ligaen: