Fotballferien er over for A-laget

Ass.trener Manu Hervas (bildet) har hatt minimalt med fotballferie så langt i år, og det spørs om det blir noe i det hele tatt. A-lagsgutta startet opp igjen i går - og på lørdag er det ny 3.divisjonskamp på Nammo Stadion mot Ready.

Christian Johnsens menn startet opp etter ni dagers ferie i går, og kjører treninger både morgen og kveld i uka som kommer. Alle unntatt Steffen Hjelmtvedt og Armin Aganovic er skadefrie og i gang.

I morgen torsdag blir det en 2x30 minutters internkamp fra kl.15.00 og litt å se på for dere med skikkelige fotballabstinenser.

Noen av juniorgutta har reist på velfortjent ferie, og vi regner med at alle som er tilgjengelige av A-reservene spiller 3.divisjonskampen mot Ready på Nammo Stadion lørdag kl.16.00.  Det blir deretter en sommerpause i 3.divisjon fram til 7.august.

På tirsdag 18. juli spiller A-laget treningskamp mot Kongsvinger på Gjemselund kl.18.00, og vil etter alle solemerker få en god gjennomkjøring før serien barker i gang igjen søndag 23.juli mot Nybergsund/Trysil hjemme på Raufoss.

Annonse fra Obos-ligaen: