Fornøyde jenter på Sandarcup

Jenter 12 stilte med 16 jenter fordelt på 2 lag i årets Sandarcup.

Annonse:

Begge lagene spilte 6 kamper og gjennnomførte turneringen på en flott måte, med 4 seire og to tap hver. Kampene besto av god fotball, mange flotte mål, veldig bra innsats og stor fotballglede.

Jentene bodde på skole fra fredag til søndag. Nesten alle foreldre og en del søsken var med hele helga og hjalp til der det var nødvendig. Lørdag kveld var alle samlet til Pizza på Peppes, og var til sammen 47 stykker som representerte Raufoss Fotball.

Lagledere og trenere melder om en veldig innholdsrik og morsom helg med 16 blide og positive fotballjenter og masse foreldre og søsken som stiller opp, heier og bidrar til god cupstemning.

De ønsker også å berømme arrangørene av Sandarcupen. Hyggelige mennesker alle steder, flotte baner og god logistikk. Det var også bra mat til jentene og godt tilrettelagt med korte reiseavstander mellom overnatting, spisested og kamparena. Laget vil absolutt anbefale Sandarcupen til andre.

Nå blir det et par hviledager fulgt opp med noen gode treningsøkter for jentene før de reiser på Ham Kam Eliteturnering til helga. 

Annonse fra Obos-ligaen: