Ole Amund Sveen, tidligere Raufoss-spiller. Nå i Sogndal.

Før kampen: Sogndal - Raufoss

Raufoss skal på poengjakt og vestlandstur til Sogndal!

Annonse:

Det er klart for den femte serierunden i årets OBOS-liga. Denne gangen skal Raufoss-gutta på tur til Sogndal for å hente poeng. 

Sogndal har kun spilt tre kamper, ettersom deres oppgjør i forrige serierunde mot HamKam ble flyttet. I de tre første rundene har laget fra Sogn sørget for fire poeng, hvilket betyr at de har en seier, en uavgjort og ett tap. De åpnet sesongen med en 1-1-kamp mot Sandnes Ulf, og deretter et realt tap mot Ull/Kisa. Først i tredje runde viste de hva de er gode for, med 4-1-seier over Notodden. 

Våre egne gutter slet seg til tre poeng i sist hjemmekamp mot Strømmen. 1-0 sto fra halvtimen spilt og kampen ut, etter Oskar Løkens flotte mål. Det var imidlertid tre etterlengtede poeng, da de to foregående rundene bød på bitre tap mot fjorårets eliteserielag Start og Sandefjord. 

Laget fra saftbygda har en farlig målscorer i Alioune Ndour, som de foregående sesongene spilte for Florø. Han har startet på benken i lagets tre første kamper, men har blitt byttet inn og puttet tre.

Det er kun to år siden sist vi møtte Sogndal, da de i 2017 kom på besøk til Nammo stadion i cupen. Det gikk lang tid før kampen tok form, og først i det 80. minutt satt den første ballen i mål. Da i favør Sogndal. Kampen endte 0-2, og satte punktum for Raufoss' cupreise det året. 

Kampen sparkes i gang kl. 18:00 søndag, og vi ser fram til det som kommer til å bli en tøff kamp!

Annonse fra Obos-ligaen: