Før kampen: Dala borte

Opptur i cupen onsdag følges opp av den tredje serierunden i 2. divisjon lørdag.

Annonse:
  • PostNord-ligaens tredje serierunde
  • Hvem: Brumunddal
  • Hvor: Sveum idrettspark
  • Når: Lørdag 29. april klokka 16.00

Ute i Europa kan du til stadighet høre om tett kampprogram for storklubbene. De spiller hjemlig serie, de spiller cup og de spiller europeiske klubbturneringer. Riktig så storflott er det ikke på Raufoss, men Asker på hjemmebane, bortekamp mot Redalen i cupen og så Brumunddal borte på ei uke lar seg høre.

Herrelaget har gjort gode oppvisninger så langt denne sesongen. 1-0-seier over Vålerenga 2 borte ble fulgt opp av 0-0 hjemme mot Asker sist helg. Det gir oss fire poeng i serien før møtet med Brumunddal på Sveum lørdag ettermiddag. Gutta kommer fra en god prestasjon mot Redalen onsdag, da det ble 5-1-seier og avansement i cupen.

Brumunddal, et lag vi til stadighet møter i seriesammenheng, har også fått en brukbar åpning på seriespillet. De ligger like bak Raufoss-gutta på tabellen med sine tre poeng. De startet sesongen med 1-0-seier mot Kjelsås, før det ble 0-1-tap for HamKam i andre runde.

Denne uken er det Fredrik Greve Monsen som har blitt spillerintervjuet av Armin Aganovic. Sjekk ut hva årets RUV-prisvinner sier her:


Når det gjelder tidligere møter mellom Brumunddal og Raufoss, var det sist en kamp mellom de to lagene i 2014. I 2014-sesongen spilte begge i 2. divisjon, og det ble hjemmeseier i begge kampene: 2-1 på Brumunddal og 4-1 på Raufoss. Ingen av dagens Raufoss-spillere tegnet seg på scoringslisten i de kampene.

Vi gleder oss til kamp og håper mange fra Raufoss tar lørdagen på Sveum for å hjelpe gutta med å vinne nye poeng!

Annonse fra Obos-ligaen: