Før kampen: Asker hjemme

Seriepremieren ble unnagjort med tre poeng for gutta. Nå står første hjemmekamp for tur.

Annonse:
  • PostNord-ligaens andre serierunde
  • Hvem: Asker
  • Hvor: NAMMO Stadion
  • Når: Søndag 23. april klokka 16.00

Tor Ole Karlsen har fått lov til å spå før årets sesong, slik han har gjort i flere år. Han har spådd at både Asker og Raufoss er blant de aller beste lagene når 2. divisjons avdeling 1 skal gjøres opp til høsten.

Søndag barker de to lagene sammen til det som blir vår første hjemmekamp for året. Asker kommer på besøk på NAMMO Stadion. Det gjør de etter å ha tapt hele 1-5 for et bunnsolid HamKam i første runde. Samtidig er det godt kjent at våre herrer vant 1-0 mot et godt Vålerenga 2-lag.

Selv om Asker tapte mot HamKam etter å ha tatt ledelsen 1-0, er det lite - for ikke å si ingenting - som tyder på at det skal bli en "walk-in-the-park" søndag. Asker har rustet godt opp foran denne sesongen og står sterkt stilt i en tøff pulje. 1-5-tap er også langt fra normalen for de hvite og svarte. Ikke på 17 år har de tapt så stort, ifølge eget nettsted.

I fjor endte Asker, som trenes av skotten Kevin Nichol, på 5. plass i sin 2. divisjonsavdeling.

Vi kan også merke oss at tidligere Raufoss-spiller Alexander Solli nå spiller i Asker. 

Midtstopper Armin Aganovic har denne uken intervjuet Anton Henningsson, som ble matchvinner mot Vålerenga 2. Se intervjuet her:


Vi gleder oss til årets første hjemmekamp i 2. divisjon. Avspark mot Asker er søndag 16.00. Vi håper å se deg på plass - i gult og svart!

Annonse fra Obos-ligaen: