Før kamp: Start - Raufoss

De gule og svarte lagene møtes til dyst på Sørlandet.

Nok et lag fra fjorårets Eliteserie står på motstatt banehalvdel når Raufoss-guttene reiser ned til Sørlandet for å møte Start. Nok en gang blir det opprykkslag mot nedrykkslag. Det lyktes ikke helt da Raufoss tok imot Sandefjord sist serierunde, men kanskje det lykkes nå?

Det har vært store utskiftninger i Start etter nedrykket, og den siste tiden har det også vært mye uro rundt trenersituasjonen. Før dette viste de gode takter i sesongoppkjøringen, hvor deres eneste tap kom mot Eliteserie-lagene Haugesund og Bodø/Glimt. 

De svarte og gule fra Kristiansand står med tre poeng etter de to første serierundene, som de sanket på bortebane mot KFUM i den andre kampen. Sesongåpningen endte med et knepent 0-1-tap hjemme mot Aalesund, hvor seiersmålet ble satt i nest siste spilleminutt. 

Vi må langt tilbake for å finne sist begge lagene var i samme divisjon sist, og dermed også sist møte. 15 år siden er det vi befant oss i 1. divisjon samtidig med Start, og det kan dermed ikke sies å være dagsaktuelt å måle temperaturen mellom de to lagene. 

Det skal sies at de tidligere møtene heller ikke er så positiv lesning med Raufoss-øyne, hvor Start har gått seirende ut av 10 av 14 kamper. Likevel trekker vi fram en kamp vi mer enn gjerne ser reprise av når vi søndag gjester Sør Arena: Da vi i 2003 sto med 7-2-seier i Kristiansand! 

Kampen sparkes i gang kl. 18:00 søndag. Vi håper mange tar seg en påsketur til sydligere strøk for å støtte oss!

Annonse fra Obos-ligaen: