Festfotball da G16-Elite vant toppkampen 5-1

Raufoss slo Fagernes 5-1 i den viktige toppkampen i G16-Elite fredag kveld. Dermed leder gutta eliteserien i Indre Østland fotballkrets med to poeng selv om laget har en kamp mindre spilt enn de andre lagene.

De første 35 minuttene på Nammo stadion var rett og slett utrolig bra. Umar Maliks gutter fikk alt til å stemme. Samtidige bevegelser, høyt tempo og presisjon offensivt og herlig vilje til å vinne tilbake ballen defensivt preget laget. Scoringene var det også gøy klasse på. Joachim Lundhagebakken, Marius Odenrud og Håvar Solbakken Befring scoret for Raufoss.

De siste ti minuttene av omgangen kom Fagernes bedre med og Mikkel Moe Westgård reduserte like før pause. I andre omgang fortsatte hjemmelaget å styre kampen, men Fagernes er et godt lag og var farlige på kontringer. Mot slutten punkterte Raufoss kampen med to flotte mål av Vetle Jørgentvedt og Kasim Mohseni.

Alt i alt en meget god kamp av hjemmelaget mot et godt Fagernes-lag som kun hadde tapt en kamp før de kom til Raufoss.

Raufoss leder nå tabellen med 16 poeng. Ottestad har 14 og Fagernes 13 poeng. Raufoss har en kamp mindre spilt. Vinneren av Gutter Elite høst møter HamKam interkretslag i KM-finale senere i høst.