Ferie som nummer 1

Litt før klokka slo 21 var første halvdel av årets sesong historie. Og vi er der vi ønsker å være - på toppen.

Det ble en forholdsvis enkel oppgave å ta med seg tre poeng på bussen hjem fra Høybråten kunstgress. Bortsett fra et par cornere hadde hjemmelaget lite å stille opp med de første 45 minuttene. Vi var aggressive omgangen igjennom, og gjennom det aggressive spillet presset vi hjemmelaget til å gjøre feil på feil.

Oda Karoline Skogan satte vår første for kvelden. Hun gikk på et flott løp og ballen blir slått i akkurat rett øyeblikk. 0-1 står seg til halvtid. Vi hadde en stor mulighet til å gå til pause med en tomålsledelse, men vår nest beste avslutningen i den første omgangen gikk i stolpen.

Vi fortsatte det offensive presset også etter pause. 0-2 sørget Sigrid Straumsheim Hoem for. Like etter punkterer Mia Schjerve Giæver hjemmelaget helt da hun setter inn 0-3. Vi hadde også et stolpetreff i den andre omgangen. Det samme hadde forøvrig også hjemmelaget.

Nå tar jentene en velfortjent ferie. Skjønt helt ferie blir det ikke. 5. august starter alvoret igjen. Da er det viktig å være kampklare til nok en Oslo-tur. Motstander i første høstkamp er Lyn 2.

Fakta:
Høybråten/Stovner - Raufoss 0-3 (0-1)
Scoringer:
0-1 Oda Karoline Skogan (14), 0-2 Sigrid Straumsheim Hoem (54), 0-3 Mia Schjerve Giæver (61)
Raufoss: Selma Panengstuen, Anita Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Thea Dahlen, Kaja Bjørkvold, Vilde Bokalrud, Nora Dalby, Karine Ørud, Sigrid Straumsheim Hoem, Mia Schjerve Giæver, Oda Karoline Skogan.