Felt av egne feil mot Kjelsås

Til tross for mye godt og lekent spill på bortebane mot Kjelsås ble det for ineffektivt, og et par klønete pasningsfeil gjorde at hjemmelaget vant kampen 2-1.

Etter bare fem minutters spill får Kjelsås straffe, dette etter at vi avklarer svakt, og rett i beina på en Kjelsåsspiller som var på full fart framover og alene med vår keeper. Ole Kristian Lauvli rykker ut og må felle Kjelsåsspilleren - noe som resulterer i gult kort og en straffe, som settes i mål. Deretter var det mest Raufoss som førte kampen. Gode og hurtige kombinasjoner, og flere halvsjanser ble produsert før Martin Heiberg sørget for balanse i regnskapet og satte 1-1 rundt halvtimen. Heiberg tråklet seg gjennom "ei mølje" av Kjelsåsspillere og fikk trillet ballen elegant i mål. En flott prestasjon!

Gutta malte på videre, men fikk ikke scoringer. Litt mot spillets gang er det igjen Kjelsås som får score rett før pause, og nok en gang på et svakt framspill som altså blir snappet opp av en våken Kjelsåsgutt og omsatt til mål.

I andre omgang starter gutta opp igjen med bra initiativ, kaptein Håvard Nome var høyt og lavt, plukket baller og serverte - men Kjelsås forsvarte seg heroisk og holdt stand. Både Anton Henningsson, Oskar Løken og Ryan Doghman hadde skudd på mål, som hjemmelagets keeper relativt enkelt fikk kontroll på. De siste tjue minuttene ble litt kaotiske, trener Christian Johnsen la om formasjonen to ganger i håp om å få utligning med flere mann på topp. Marius Alm hadde en ball i nettmaskene etter corner, men ble avblåst for offside. Det ville seg ikke, ble for ineffektivt og andre omgang ble målløs.

Nicolai Fosso Fremstad fikk gult kort, det tredje i år. Han må derfor stå over kampen mot Hamkam neste helg. Lauvli sitt gule kort var hans første.

Kampfakta: Kjelsås - Raufoss Fotball 2-1 (2-1)

Scoringer: Kjelsås 5' Heiberg 30' Kjelsås 45'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Petter Senstad, Marius Alm, Steffen Hjelmtvedt (Per Kristian Jansen 85.), Håvard Nome, Nicolai Fremstad (Mathias Flo 75.), Martin Heiberg, Oskar Løken (Emile Dadjo 69.), Ryan Doghman, Anton Henningsson

Gule kort: Lauvli og Fremstad

Publisert: 02.09.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/Foto: Marius Mykleset