Endelig! Årets første treningskamp!

Christian Johnsen og Raufossgutta startet opp igjen trening rett før helga, og allerede nå på lørdag 12. januar kl. 15.00 er det duket for årets aller første treningskamp i Raufoss Storhall!

Og det er ikke hvem som helst vi møter heller, det er bruntrøyene fra Mjøndalen IF som etter en thriller av en fotballhøst i OBOS-ligaen i fjor, sikret opprykket til Eliteserien i aller siste serierunde.

Begge lag er helt i starten av oppkjøringen foran 2019-sesongen, og vi regner med at MIF stiller med noen prøvespillere i tillegg til sin faste tropp.

Hos oss vil vi stifte bekjentskap med den nysignerte stopperen Parfait Bizoza (19) og med spiss, Ikhsan Fandi Ahmed (19) en svært spennende singaporianer som er på prøvespill hos oss i disse dager.

Gard Simenstad er også i gang i gult og svart, og blir å se på banen på lørdag, det samme med storebror Stian som er restituert etter kneoperasjonen i høst. Vi gleder oss til å se hele Raufosstroppen i aksjon igjen, og vi har heldigvis en god del kamper å se fram til utover vinteren.

Oversikten over vinterens treningskamper finner du HER

Vi ønsker velkommen til  Raufoss Storhall!

Annonse fra Obos-ligaen: