En helt grei borteseier

Raufoss kjørte over Grei 2 i den første omgangen og tok med seg tre fortjente poeng hjem til Toten.

0-4 var resultatet etter de første 45 minuttene. Hjemmelaget reduserte to ganger etter pause, men var aldri i nærheten av å få med seg poeng.

Nora Bakke satte inn sitt andre og tredje mål for sesongen. Det er godt å se at Bakke ikke har glemt hvor målet står etter sitt lille skadeavbrekk.Maren Kraby Simenstad sørget for kampen og Raufoss sitt tredje mål. Oda Karoline Skogan punkterte kampen da hun satte inn de gule og svarte sin fjerde scoring.

Det er verdt å merke seg at 14 år gamle Selma Panengstuen debuterte i mål for Raufoss mot Grei. En bedre start enn tre poeng i sin 2. divisjonsdebut er det vanskelig å få.

Neste kamp for damelaget spillet på hjemmebane. Førstkommende søndag venter Høybråten og Stovner på Nammo Stadion.

Grei 2 - Raufoss 0-4 (2-4)
Scoringer: 0-1 Nora Bakke, 0-2 Bakke, 0-3 Maren Kraby Simenstad, 0-4 Oda Karoline Skogan, 1-4, 2-4.
Disse startet for Raufoss: Selma Panengstuen, Anita Lindmoen, Maren Kraby Simenstad, Thea Dahlen, Johanne Bark Flaterud, Vilde Bokalrud, Nora Dalby, Maren Johansen, Mia Schjerve Giæver, Oda Karoline Skogan, Nora Bakke.

Disse fikk også spille på Grei kunstgress: Sofia Berntsen, Sigrid Hoem og Petrine Strand.