En god omgang

Det åpnet bra på Nammo Stadion i kveld, etter omlag kvarteret spilt sender Matias Belli en gullpasning til Mikkel Maigaard som ekspederes lekende lett i mål. Ledelsen holdt omgangen ut, men Sandnes Ulf hadde mye mer å gå på til andre omgang.

Vi var det beste laget i første omgang, selv om Sandnes Ulf viste styrke også innledningsvis. Gutta rydda bra opp, og Ole Kristian Lauvli hentet fram et par-tre klasseredninger. 1-0 ledelsen til pause var absolutt fortjent.

I andre omgang virker gutta mer passive, er ikke skrudd på i duellene og lar erfarne Sandnes-spillere ta over og styre hele showet. De utligner da også i det 49. spilleminutt, og putter på jevnt og trutt utover i omgangen, 1-2, 1-3, 1-4 før Ikhsan Fandi pynter litt på det med en fin scoring på hodet rett før ordinær tid. På overtid fastsetter Sandnes Ulf sluttresultatet til 2- 5.

En får ingenting gratis i noen kamper i OBOS-ligaen - og i særdeleshet ikke mot et sterkt og rutinert lag som Sandnes Ulf er. Vi får ikke glemme at rogalendingene sannsynligvis er et av de absolutte topplagene på nivå 2, selv om vi vet at våre gutter kan bedre enn det de presterte i kveld.

Det er egentlig bare å riste av seg denne kampen, og rette fokuset mot cup-kamp i midtuka i Larvik. 

Kampfakta: Raufoss Fotball - Sandnes Ulf 2-5 (1-0)

Scoringer: Maigaard 16' Sandnes Ulf 49', 57' 61' 85' 90' Fandi 89'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Solomon Owusu, Parfait Bizoza, Stian Simenstad, Emile Dadjo, Mikkel Maigaard, Matias Belli (Edvard Race 74.), Ryan Doghman (Gard Simenstad 77.) Oskar Løken, Anton Henningsson (Ikhsan Fandi 54.)

Annonse fra Obos-ligaen: