En deeeeilig 3-poenger

Noen seire smaker bedre enn andre. Kveldens 3-2 over Gran for U19 gutta havner definitivt i den kategorien.

Når det har buttet og buttet gjennom hele den første omgangen. Uansett hva en prøver på så er motstanderen der og ødelegger. I det pausesignalet går står det 0-2 på lystavla. Motstanderen har ikke vært overlegen, bare drepende effektiv.

Da er det ikke bare bare og skulle komme tilbake.

Men det gjorde U19 gutta til gangs mot Gran hjemme på Nammo Stadion.
De lot seg ikke knekke av en aggressiv motstander som var på dem som klegger de første 45.

En så det allerede fra avspark i den andre omgangen. Denne kampen skulle de gule og svarte vinne. Den første store Raufoss-sjansen kom før det var spilt 47 minutter. Den første reduseringen etter 53.25.
Jørgen Ninive Pettersen bredsider ballen helt nede ved Granmålvaktens venstre stolpe.

Utligningen var det kaptein Henrik Brodshaug Langaas som sto for, med hodet, etter en corner.

Samme mann sørget for 3-2. Nok en gang brukte han hodet. Tre minutter før full tid. På et frispark fikk kapteinen headet inn seiersmålet.
Da gikk gutta bananas. Og det er lov. På en dag da ikke alt stemte, men resultatet ble 3 poeng og de gule og svarte har fortsatt et solid grep om førsteplassen på tabellen.

Laget: David Synstelien, Henrik Langaas, Amund Møllerhagen, Amund Glemmestad, Trym Slettaløkken Engen, Knut Kristoffersen, Jørgen Ninive Pettersen, Johan Karlsson, Armin Besic, Adonis Sopa, Andreas Østerud.

PS: Neste oppgjør for U19 er et skikkelig toppoppgjør. Kommende onsdag venter Vind på bortebane.