En bitteliten byaften

Det blir ingen byfest i år, men som et lite plaster på såret har vi laget en bitteliten byaften for 30 gjester lørdag 23. mai på Retro Bar. Alle inntekter fra konserten går til Raufoss Fotball.

Med oss på laget har vi fått med noen av våre fineste musikere i Kristian Wentzel, Martin Tollefsbøl, Thomas Hildonen og Stian Amundsen. Akkurat denne bittelille byaftenen sammen med fire strålende vokalister, nemlig Christina Elnæs, Thor Even Johansen, Aurora Amalie Heimdahl og Marie Gram. 

Vi vil i tillegg varte dere opp med smakebiter av ost og lokalprodusert spekemat og et og annet lite foredrag fra lokale fagfolk fra Grimaas Gård og Vinmonopolet. Thomas Hildonen vil være kveldens konfransier.

Med dagens smittevernregime er det kun tillatt med 30 gjester, så det sier seg selv at dette er eksklusive saker.

Arrangementet starter kl. 18.00 og varer til ca. kl. 22.00. Aldersgrensen er 20 år.
• Totalt selger vi 15 bord.
• Fastpris for bordet er kr 1000.
• 1 bord = to billetter til konserten.

Du må ha Facebookbruker for å legge inn bud/booking  i SocialCee-appen, den finner du HER.

Er du ikke på Facebook kan vi legge inn bud/booking for deg, send da hvilket bord du byr på, ditt bud, samt fullt navn og telefonnummer til media@raufossfotball.no. Vil du være anonym er det selvsagt helt greit.

Så folkens, vil du gi en fin opplevelse til deg selv sammen med noen du setter pris på - samtidig som du er med og støtter en god sak?  Da er det altså bare å legge inn bud/booke bord. Dette blir en fin og unik opplevelse.

Retro Bar er åpen for andre gjester etter kl. 22.00

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: