Ejdin (24) med mange oppgaver i Raufoss Fotball

Denne sesongen skal Ejdin Djonlic (24) være hovedtrener for våre Gutter 14. Det skal han gjøre sammen med den solide duoen Harald Lødemel og Rune Dahlen (bildet). Men det stopper ikke der: Ejdin fra Hov skal bruke sin kompetanse til å utvikle junioravdelingen i Raufoss Fotball.

Annonse:

Ejdin er ny trener i Raufoss Fotball, og selv om han er ung, er han er en svært velutdannet trener. Han ble allerede som 21-åring sertifisert UEFA A-trener som den yngste i Europa noen gang. I tillegg har han en bachelor i fotball fra universitetet i Southhampton, han har også studier i likestilling og mangfold med seg i sekken. På toppen av det hele har han Mastergrad i Idrettspsykologi, idrettsvitenskap og coaching. 

Han er lisensert i analyse og scouting, og har reist rundt i både England og Europa for å lære av de beste klubbene og trenerne. Med alt dette rager nok unge Ejdin på toppen når det kommer til formell kompetanse i Raufoss Fotball.

Les mer om Ejdin her

Søndre Landingen skal i tillegg til å være hovedtrener for U14 også ha del-ansvaret for FFO sammen med Umar Malik, og lede arbeidet med utvikling av basistrening for barn fra 6 - 12 år i hele klubben, er spillerutvikler for 14-19 åringene, og skal også lede an i analysearbeidet for denne aldersgruppa.

Han har i tillegg oppgaver for Indre Østland fotballkrets, og er der hovedtrener for sone Vest G2005.

Kunnskap og kompetanse er viktig for oss i Raufoss Fotball, og ikke minst er dette viktig for utvikling av gode ferdigheter og fotballglede hos de yngste spillerne våre.

Vi ser fram til å følge Ejdins arbeid og store engasjement framover!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 17.02.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset