Eidsvia – en kraftfull og energirik partner

Kan det være drakta til Marius Alm sponsoransvarlig i Eidsiva, Vibeke Hoelseth holder i her? Det ser i allefall ut som den kan tilhøre "en diger energisk mænn ifrå Hadelænn". Ikke at det spiller noen rolle, Eidsiva er med og støtter opp om fotball for både små og store i Raufoss Fotball.

Eidsiva er og har vært, en stor og viktig partner for Raufoss Fotball i mange år. Eidsiva-konsernet er en markant bidragsyter for flere lag og organisasjoner og sørger for at mange kan opprettholde gode fritids- og aktivitetstilbud rundt om i regionen.

Dette ser vi også her på Raufoss, da Eidsiva er inne og bidrar både til toppsatsing, breddeutvikling, fotballskolen og Raufossturneringen. Vi er stolte av å kunne vise til et såpass sterkt samarbeid med Eidsiva og vi skal gjøre oss tilliten verdig for et videre og langsiktig samarbeid.

Eidsiva-logoen er å finne på skulderen på alle klubbens drakter. Og hver gang du betaler en regning til Eidsiva, så tenkt at du også bidrar til å ta et samfunnsansvar for mange barn og unge.

Vi setter stor pris på samarbeidet!

 

Annonse fra Obos-ligaen: