Det nye året er i gang for Manu og G19

Manu Hervas har kommet godt i gang med arbeidet rundt våre G19-spillere. Entusiasmen er stor, trenere, spillere og foreldregruppe jobber godt sammen. Manu oppsummerer slik:

Annonse:

Jeg startet jobben min i Raufoss Fotball 8. november i 2016 som hovedansvarlig for U-19. Per dags dato jobber vi med 40 fotballspillere, fordelt på to lag, U-19 elite og U-19 utvikling. Vi er seks trenere på U-19: Øystein Amlien, Kurt Andersen, Ole Kristian Skogum, Ketil Gjerde (Keeper trener) og Chris Coates i tillegg til meg. Alle i teamet har viktige roller. Det er viktig å ha kontroll og å sørge for at våre unge spillerne utvikler seg på en god måte og ikke minst, har fine fotballopplevelser sammen med oss.

Det er også en god gjeng foreldre som er med som en forlengelse av trenerteamet. Her har vi Nils Tore Fløgum, Tom Jansen, Sturla Korshavn, Inger Lilleby Fløgum, Henning Drager, Hege Engen, Svein Nybakke, Unni Slettaløken, Lise N. Pettersen og Gro Hege Amlien. 

Utfordringer framover
Det kommer til å bli en utfordrende sesong for våre to lag. U-19 elite skal spille Interkrets der vi skal møte mange lovende spillere og flere klubber som satser hardt på fotball, men det gjør vi også!  U-19 utvikling skal spille kvalifisering til Elite i løpet av vinteren. Vi er selvfølgelig ambisiøse og vil gjerne kvalifisere oss til elitespill i Indre Østland våren 2017. 

Vi i U-19 på Raufoss er også opptatt av utviklingen utenfor fotballen med våre unge spillere, vi holder direkte dialog med alle skoler hvor vi har spillere på laget, blant annet Raufoss, Lena, Reinsvoll og Snertingdal. Vi mener at det er veldig viktig å passe på de unge som er i en viktig fase i sin utvikling. Verdier som Respekt, Fair Play, Ydmykhet og Tålmodighet er noe vi legger stor vekt på. 
Det er god stemning i laget om dagen, og entusiasme og vilje er tilstede hele veien, og sånn sett er det enda lettere å utvikle spillere, og sammen skape gode resultater. 

Påsken 2017  tilbringes i Barcelona!
U-19 skal i reise til Barcelona for å delta i av en av det beste turneringene i hele Europa. MEDITERRANEAN INTERNATIONAL CUP (MIC), vi er det eneste norske laget som har fått mulighet til å være der i år. Mer enn 250 lag fra 40 forskjellige nasjonaliteter fra alle fem kontinenter gjør MIC til en veldig attraktiv turnering. Vi gleder oss veldig til påsken 2017. Alle gode krefter rundt laget er allerede i gang med masse aktiviteter for å skaffe midler gjennom dugnadsarbeid og kakelotterier. Vi prøver å få inn så mye penger som mulig for å i størst mulig grad finansiere opp denne store opplevelsen for gutta.

Fire nye spillere 
Vi har fått fire nye spillere i klubben så langt, Martin Gudbrandsen og Kristian Wobbes fra FK Gjøvik Lyn, Sander Harefallet fra FK Toten og Amund Møllerhagen fra Kolbu. Vi skal jobbe hardt for å gi dem muligheten til å fortsette å utvikle seg i Raufoss Fotball.

Håper så mange så mulig i Raufoss Fotball i år tar turen til Nammo Stadion for å se våre lovende unge spillere i aksjon på feltet og i kamp! 

HEIA RAUFOSS!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 18.01.2017, oppdatert: 28.02.2018
Skrevet av: Anne Thoresen