Det blir party! Anton har signert!

"No Anton - no party " heter det, da er det herlig å kunne si at party blir det: Anton Karl Peter Henningsson (26) har i dag signert for enda en sesong i Raufoss Fotball!

Anton går med det inn i sin femte sesong i gult og svart! Gutten med "guldbyxorna" har så langt 128 offisielle A-kamper (serie og cup) og 66 mål. Tar vi med treningskampene, er han oppe i 171 kamper og hele 83 mål. Den høyreiste og sympatiske svensken er vår ubestridte målkonge de to siste sesongene!

Vi har ikke den fulle oversikten over antall assists som Anton har, men han har også vært servitør helt i særklasse de siste sesongene.

Anton har høye ambisjoner, og det vil han at alle skal vite. Når han nå velger å fortsette i Raufoss Fotball er det fordi han har trua på prosjektet som Christian Johnsen & Co har gående, og fordi de har trua på han og viser han stor tillit.

Jag ser möjlighet att utvecklas ännu mer här också da vi har en väldig fin träningskultur, og en fin og flink spelargrupp som väger upp helheten - och därav ser vi resultater, en sulten gäng som vill bli bättre hela tiden vilket jag tror er viktig.

— Anton Henningsson, spiss

Han understreker videre betydningen av fotballkulturen på Raufoss, og den store jobben som legges ned av både administrasjon, styre og frivillige.

- Det er ting i denne klubben som viser at vi er mye sterkere rustet enn noen gang! Jeg gleder meg til OBOS-spill igjen med dette laget her, sier Anton.

Det gjør jammen vi og, for det er her det er party! 

Annonse fra Obos-ligaen: