"Innsia" - der du hørte det fysst

Raufoss Fotball er en viktig samfunnsaktør i kommunen og regionen og gjennom «innsia» vil vi skape en ny møteplass for alle.

«Innsia» er vårt navn på en møteplass der du kan treffe folk i og rundt Raufoss fotball over en kaffekopp, for en prat om fotball eller andre ting som rører seg i samfunnet rundt oss og det er åpent for alle uansett alder og tilhørighet.

Det har alltid vært slik at man alltid kan komme innom kontorene våre på Raufoss for å slå av en prat med trenere, spillere og ledelsen i klubben, det er slik det både bør og skal være. Så er det også slik at med mange trenere m.m som er på jobb til alle døgnets tider, så trengte vi litt mere kontorplass, så møterommet som har vært i 2.etasje i administrasjonsbygget i Storhallen, vil nå bli gjort om til kontorer. Derfor åpner vi opp klubbhuset på Nammo stadion som skal bli til vår nye møteplass «innsia».

Her vil våre trenere og administrasjon ta sin velfortjente lunsj, men det vil også være åpent for alle andre som har lyst til å komme innom på en kaffe, for en prat om fotball, vær og vind, eller andre ting man måtte ha på hjertet.

Nå i starten vil det være åpent mandag, tirsdag og torsdag fra ca kl.10.00 til litt utpå ettermiddagen, men vi har jo både ønske om, og tro på at dette skal bli ett sted der folk møtes. Målet vårt er ha åpent fra morgenen til godt utpå ettermiddagen gjennom hele uken. Uansett, så vil det være slik at man kan treffe våre ansatte i både administrasjon og sport til lunsj gjennom hele uken. Her kan du få altså siste nytt om våre lag og klubb rett fra «innsia»

«Innsia» er også tuftet på frivillighet, så hvis det er noen, gjerne også damer, som ønsker å bidra og være med og utvikle «innsia» - eller har noen partnere som vil være med, så ta kontakt med Hege Teig på mail: hege@raufossfotball.no eller på telefon: 992 53 555.

Vi kan jo også nevne at vi har i våre planer/ideer om «innsia» å kunne tilby sunn og god mat til spillere/trenere når de er ferdige på jobb/skole før de starter på trening, til en rimelig pris. Å ha et riktig kosthold er viktig for oss alle, uansett alder -  og det er ikke alltid så lett å få til det i en hektisk hverdag der man sjonglerer mellom jobb, skole og treninger.  Her jobber vi for å få på plass et tilbud på noe sikt.

Vi gleder oss til å møte akkurat deg på «innsia»!

Annonse fra Obos-ligaen: