Damelaget møter Drøbak-Frogn

Andre pinsedag er det duket for nok en kamp i damenes 2. divisjon i vår egen lekegrind.

Forskjellen på Raufoss på toppen og Drøbak-Frogn i bunnen er 17 poeng. Med andre ord kan dette fort bli rått parti. Men så enkel er ikke fotballen...
- Drøbak-Frogn er et nytt bekjentskap for oss. De ligger nederst på tabellen. Det kommer til å handle mye om mentalitet underveis mandag. Hvis vi ikke slipper oss ned så er sjansen for poeng stor, sier Sofia Berntsen før matchen.

Berntsen har vært på banen i seks av sju seriekamper så langt, og står bokført med to scoringer.
- Det hadde ikke skadet med noen flere fulltreffere, sier hun med et glimt i øyet. 

Sofia oppsummerer sin egen sesongstart som «helt grei». Lagets sesongstart mener hun har vært «relativt bra». 
- Jeg tror mye av årsaken til at det har gått så bra i starten er at de fleste av oss har fått noen sesonger sammen. Hele laget har fått mer rutine. En annen suksess faktor er benken. De som sitter der er akkurat like gode som de som starter og det er svært små marginer som avgjør hvem som spiller eller ikke. Laget blir ikke svekket hvis vi må gjøre en endring. Ståle (Bokalrud) har også hatt en stor betydning for at vi er der vi er. Han er en veldig god trener, sier Sofia Berntsen.

Da er vel det meste sagt før mandagens oppgjør.
Er du tidlig hjemme fra pinsetur er det bare å ta turen til Nammo stadion. Sitter du i bilkø så lover vi å oppdatere «highlights» fra matchen på vår Facebookside. Første avspark tas 15.00.

Annonse fra Obos-ligaen: