Velkommen til Raufoss, Thierry!

– Raufoss Fotball passer perfekt for min utvikling, sier den nye Raufoss-spilleren Thierry Dabove.

I forkant av søndagens hjemmekamp på NAMMO Stadion mot Bærum, ble en ny spiller klar for vår A-lagstropp: Kantspilleren Thierry Dabove.

20-åringen, som fyller 21 i 2018, kommer fra spill hos Eidsvold Turn i 3. divisjon. Der har han spilt nærmere 50 kamper for A-laget og scoret nærmere 30 mål ifølge tall fra Norges Fotballforbund.

Dabove har også i sine yngre år spilt for solide klubber som Vålerenga og Skeid i hjembyen Oslo. Kantspilleren kom til Eidsvold Turn i august 2016 etter et opphold i England. Der hadde han da spilt for Ebbsfleet United.

Kontrakten Dabove har skrevet under på hos oss, strekker seg 2,5 år fram i tid. Med andre ord ut 2020-sesongen. 

– Raufoss er et ganske ungt og sterkt lag i 2. divisjon. Det er en spillergruppes om har store ambisjoner. Det var hovedgrunnen til at jeg valgte Raufoss. Jeg har også store ambisjoner, så Raufoss Fotball passer perfekt for utviklingen min, sier Dabove til RaufossFotball.no etter å ha signert kontrakten. 

– Raufoss har allerede ett ganske sterkt lag. Jeg håper å få tilføre mye glede til supporterne gjennom målpoeng og gode prestasjoner som kan hjelpe oss som lag til å nå våre målsetninger, sier kantspilleren videre. 

Vi ønsker Thierry hjertelig velkommen til Raufoss og gleder oss til å se hva han har å by på i 2. divisjon utover høsten!

Annonse fra Obos-ligaen: