Christian Johnsen ser mot neste sesong

Christian Johnsen har hatt en svært god førstesesong som trener for vårt A-lag herrer. Underveis har han blitt godkjent UEFA A-trener, og den tidligere goalgetteren har høstet verdifull erfaring på sidelinja. Nå venter en ny beintøff sesong i PostNord-ligaen. Johnsen håper han har sikret seg Finn Engen for enda et år i støtteapparatet, det 59. året forøvrig...

Tidligere i dag ble neste års avdelingsoppsett klart, og alt tyder på at vi har havnet i den aller sterkeste avdelingen. En god del spillere er på veg ut av A-stallen nå etter sesongen, sålangt med bare et par nye inn, men vi har stor tro på at Johnsen & Co mønstrer et slagkraftig lag også i 2018. På trenersiden har han fortsatt med seg Manu Hervas og Rickard Claesson, og er på utkikk etter ytterligere en ressurs på keepersiden.

- I støtteapparatet på materiell og lagledelse ønsker vi kontinuitet, så der blir vi forhåpentligvis samme gode gjengen. Finn Engen har "gjennom bilvinduet" gitt sitt ja for å gå på nok en sesong, det er gledelig.

Vi trener nå fra 12.- 21. desember før vi tar juleferie. Oppkjøringa mot sesongen starter 4. januar, sier Johnsen til Raufossfotball.no

Spennende avdeling

Her er herrenes motstandere i 2018

- Vi har havnet i en spennende pulje med mange gode lag. Vi får mange lokaloppgjør som blir interessante: Elverum, Hønefoss med fler.

Vi møter også mange tradisjonsrike klubber med Fredrikstad i spissen. Moss er ett annet eksempel. Morsomt også å møte Mjølner, hvor min far en gang i spilte.

— Christian Johnsen, A-lagstrener

- Totalt sett en god sportslig gruppe. Reisemessig er den også helt grei, avslutter vår hovedtrener.

Annonse fra Obos-ligaen: