Bra trøkk, og seier mot Skeid

Gutta virket tente og veldig "på" i kveld, de gikk ut i høyt press, godt tempo og med trøkk i alle duellene. Det ble bare en scoring, men den var til gjengjeld en flott en, en høyreback Snorre Strand Nilsen "spesial".

Annonse:

Førsteomgangen ble svært severdig, og det var tydelig at Christian Johnsen hadde gitt klar beskjed om at her skulle alle duellene tas - og vinnes. Og gutta jobba godt, og hele laget jobbet intensivt både offensivt og defensivt. Etter tjue minutter raider gutta opp et pent angrep, Snorre Strand Nilsen kommer i stor fart, gjør en herlig dragning inn i banen før han sender avgårde en suser med venstrebeinet opp i høyre kryss! Der er det som kjent alltid ledig.

Vi har noen flere muligheter utover mot pause, og vi lar oss imponere av unge Ikhsan Fandi, som har spennende ferdigheter, og skaper mye. Det skal bli artig å følge han framover. 

I andre omgang faller tempoet noe, begge lag har sine sjanser, vi de største, men Skeid forsvarer seg også godt. Solo Owusu fortsetter å imponere som ballkunstner og "helt sjef" på stopperplassen. Rino Lund Johnsen voktet målet vårt i dag og ryddet fint opp. Vår andre "potet" Emile Dadjo herjet i dag på midtbanen, og Anton på topp jobbet hardt framover, og særlig bakover i samfulle 90 minutter.

Alt i alt gjennomfører laget en solid kamp, særlig defensivt. Det var intensitet og trøkk i duellene som må til. Gutta fikk ikke helt hull på det foran mål i dag, men det var fine tendenser, som det garantert terpes videre på.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Skeid 1-0 (1-0)

Snorre Strand Nilsen (21')

Laget: Rino Lund Johnsen, Snorre Strand Nilsen (Simen Giæver 85.), Solo Owusu, Marius Alm, Stian Simenstad, Martin Heiberg (Matias Belli 46.), Mikkel Maigaard (Gard Simenstad 81.), Emile Dadjo, Thierry Dabove (Parfait Bizoza 64.) Ikhsan Fandi, Anton Henningsson

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 15.02.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset