Ble hedret på årsmøtet

Han har tusenvis av dugnadstimer bak seg og er gründeren av Onsdagkaféen. Astor Ottesen var en av fire som ble hedret på årsmøte.

Annonse:

I Raufoss Fotball står dugnadsånden sterkt, og opp gjennom årene har det vært mange ildsjeler med i klubben. 

Én av dem er Astor Ottesen. 76-åringen har vært i klubben siden 60-tallet og har blant annet 20 A-lagskamper. I 1999 startet han Onsdagskaféen som samles hver uke på Sportshytta. I tillegg har han tusenvis av dugnadstimer bak seg som blant annet materialforvalter for A-laget og vår faste videofotograf på kamper. 


Før OBOS-sesongen i fjor hadde han tatt valget om at 2016 kom til å bli hans siste år i klubben, selv om han lovte på årsmøtet at han kunne bidra litt inniblant. 

På årsmøtet 19. januar fikk han sin velfortjente hyllest og mottok blomster, gavekort og en OBOS-drakt med tittelen "lojale Astor" på ryggen. 

- Det er artig å ha en hobby og være litt på kontoret. Det er alltid noe å hjelpe til med. Det gir meg veldig mye, også er jeg veldig glad i denne klubben.

— Ørnulf Myhre

Flere ringrever

Ørnulf Myhre fikk også sin velfortjente hyllest. 72-åringen har bidratt i mange år i klubben, både som styremedlem og frivillig. Tar du turen opp i Storhallen, så treffer du som regel Ørnulf, som hjelper til med det administrative. 

FIKK HEDER: Ørnulf Myhre (t.h.) fikk velfortjente blomster av styreleder Roy Jakobsen.
FIKK HEDER: Ørnulf Myhre (t.h.) fikk velfortjente blomster av styreleder Roy Jakobsen.

- Det er artig å ha en hobby og være litt på kontoret. Det er alltid noe å hjelpe til med. Det gir meg veldig mye, også er jeg veldig glad i denne klubben, sier en rørt Ørnulf. 

Kjetil Sangnes og Henning Lerud fikk også blomst og trampeklapp på årsmøtet. Kjetil for sin innsats gjennom årene i junioravdelingen og i styret, mens Henning har gjort en fremragende jobb for damefotballen på Raufoss. 

Vi takker både Henning, Kjetil, Ørnulf og Astor for innsatsen og dugnadsånden de har vist.

Annonse fra Obos-ligaen: