Årets første treningskamp

Håvard Nome & Co møter Gjøvik-Lyn i årets første treningskamp. Kampen går kl. 18.00 fredag kveld i Raufoss Storhall.

Det som blir aller mest spennende for oss Raufoss- supportere blir å se de to nye spillerne våre,  back/kant Stian Simenstad (26) og nysignert midtbanespiller Matias Belli Moldskred (20). Og selvsagt også de spillerne som er her på prøvespill denne uka.

Det er danske Mikkel Maigaard Jakobsen (22), midtbanespiller med danske landskamper i aldersbestemt, kommer fra Esbjerg opprinnelig, og som sist sesong har spilt i eliteserien på Island. Så er det Eivind Fallås Dahl (19), også midtbanespiller med fortid i Stabæksystemet og sist i Lyn Oslo. Dernest Ole Kristian Moltzau (24) spiss/kant, kommer nå fra Skjetten, med fortid i Kongsvinger. Dag Andreas Balto (26) som er back/kant fra Alta har vært hos oss og trent tidlig i uka, men spiller ikke for oss i morgen. 

Trener Christian Johnsen har noen spillere på skadelista ved inngangen til det nye året, men troppen som er til rådighet pr. nå ser slik ut: Ole Kristian Lauvli, Rino Lund Johnsen, Kevin Jablinski, Marius Alm, Stian Simenstad, Snorre Strand Nilsen, Fredrik Greve Monsen, Henrik Fløgum, Trym S. Engen, Håvard Nome, Martin Heiberg, Matias Belli Moldskred, Emile Dadjo, Per Kristian Jansen, Ryan Doghman og Oskar Løken.

Treningskamper 2018

Velkommen til Raufoss Storhall fredag kveld, kampstart kl. 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen: