Alt om Raufossturneringen

Til helgen sparkes LRN Transport Raufossturneringen i gang. Dette er en turnering som spilles over to dager, men noen klasser spilles kun en dag (J10 og J11 kun lørdag og J12 kun søndag) på grunn av få påmeldte lag. Det er i år påmeldt 70 lag, noe som betyr at det spilles 7’er kamper på 7 baner fra kl. 09.00 på lørdag og fra kl. 08.30 søndag.

For at et slik arrangement skal gå så bra som vi har ambisjoner om, vil det være i underkant av 100 frivillige i ulike funksjoner som sørger for god logistikk og service. I tillegg kommer våre unge og håpefulle dommere.

 Oppland Idrettskrets utfordret oss i 2018 til å ha fokus på #allemed, som er en nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap og bidra til å sikre inkludering og deltakelse i idretten. Et av klubbens tiltak var at det skulle være gratis påmeldingen til vår turnering i 2018. Dette viderefører vi i nå i 2019.

 

Vi håper alle spillere og ledere ser fram til disse to dagene like mye som vi gjør!

 

PRAKTISK INFORMASJON:

 Registrere ankomst/akkreditering:

Ved ankomst LRN Transport Raufossturneringen skal hvert lag registreres. Dette gjøres i hovedsekretariatet som ligger mellom Nammo Stadion og Øvre Kunstgress (se vedlagt banekart). Vedlagt ligger også spillerliste som leveres ferdig utfylt ved ankomst. Her vil det også bli delt ut akkrediteringsskilt (i utgangspunktet 2 stk. per. lag) som gir tilgang til indre bane på Nammo Stadion.

 

Publikum:

Publikum som skal på Nammo Stadion har ikke tilgang til indre bane og må bruke tribunene på begge sider. På Øvre Kunstgress vil det være mulig for publikum å stå rundt banen, men vi oppfordrer også her til å bruke tribunen.

 

Kampoppsett:

Vedlagt finner dere kampoppsett i en Excel-fil. Dere kan også finne kampoppsettet digitalt her: https://raufossturneringen.cups.nu/

Vi føler kampoppsettet er godt komprimert og balansert i forhold til pauser. Spørsmål ang. kampoppsett rettes til kjersti.ja@hotmail.no eller tlf. 99449854.

 

Kamper:

Alle kamper spilles 1x25 min med felles startsignal. Det er gjennomgående 5 minutters pause mellom hver kamp, men vi ber lagene være ved banen i god tid før kampstart og at Fair Play hilsen gjennomføres ca. 3 minutter før kampstart.

Kampene vil bli annonsert på speakeranlegget i god tid før ny runde skal sparkes i gang.

 

Sluttspill:

Det spilles sluttspill i Jenter 13, Gutter 13 og Gutter 14 klassen. Ved uavgjortresultat i sluttspillkamper går kampen dirkete til straffespark. Her skyter hvert lag tre straffer. Ved fortsatt uavgjort skytes det en og en straffe.

Det spilles kun A-sluttspill og ikke bronsefinaler.

 

Dommere/Fair Play:

Det vil være mange dommere i sving i løpet av disse to dagene, noen unge og ferske og noen litt mer «rutinerte». Vi oppfordrer til å ha respekt for dommerne og være støttende og hjelpende ovenfor dem.

På generelt grunnlag oppfordrer vil til Fair Play blant spillere, trenere, ledere, publikum og andre.

 

NFF sine «Foreldrevettregler» finner dere her: https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/verdier-og-virkemidler/idrettens-barnerettigheter-og-bestemmelser3/foreldrevettregler/

 

Turneringsreglement:

Viser til NFF’s breddereglement: https://lovdata.no/dokument/NFFF/nfffor/2014-03-09-3

 

 

Matchball/draktlikhet:

Dommerne stiller med matchball og ved draktlikhet har bortelaget ansvar for selv ha med og bruke vester/bortedrakter.

 

Baner:

Det spilles kamper begge dager på totalt 7 baner. Bane 1-3 på Nammo Stadion og 4-6 på Øvre Kunstgress. Bane 7 ligger på Raufoss Skole (200 meter nord for Nammo Stadion). Se vedlagt banekart.

 

NB! DYR ER IKKE TILATT PÅ NOEN AV VÅRE BANER.

 

PARKERING:

Parkeringsavgiften på Raufossturneringen er på 50 kr. Vi anbefaler parkering på følgende områder:

  • Parkering ved Nammo Stadion (det vil ikke være mulig å kjøre inn porten til Øvre Kunstgress)
  • Skistadion
  • Nye Raufoss Barneskole (innkjøring via Nysethvegen)
  • Gamle Raufoss Stadion (innkjøring via Badelandsvegen)

 

Førstehjelp:

Skulle det bli behov for enkel førstehjelp (isposer, plaster osv.) ta kontakt med sekretariatet.

 

ESPORT:

Det vil være Esport-stand (FIFA) inne på klubbhytta bak hovedtribunen på Nammo Stadion. Kom innom og prøv!

PREMIERING

Det vil være premie til alle deltakende spillere. Etter lagets siste kamp vil det være premieutdeling på den store LRN Transport hengeren. For klasser med sluttspill vil det være pokal til 1. plassen og 2. plassen.

Det er i denne forbindelsen vi trenger LAGLISTE – viktig at denne leveres ferdig utfylt ved ankomst/registrering.

 

Kontaktperson på turneringsdagene:

 

Turneringsleder/Juryleder – Inger Fløgum

Tlf. 48186074

Inger.lilleby.flogum@dnb.no

 

Spørsmål i forkant av turneringen rettes til Inger på mail eller telefon 

 Velkommen – vi gleder oss!

Annonse fra Obos-ligaen: