Alm i to nye år

Vi satser på mer jubel fra Hadelands store sønn. Marius Alm har forlenget sin kontrakt med Raufoss Fotball til 31. august 2021.

Marius Alm kom til Raufoss før 2015 sesongen og allerede 29. juni det året debuterte han for a-laget i 2. divisjon borte mot Lillestrøm 2. I tillegg til en opptreden på førstelaget spilte han 25 kamper for andrelaget og 17 oppgjør for G19 i sin første sesong i gult og svart.

- Jeg gleder meg til å fortsette og utvikle meg som spiller på Raufoss. Jeg har veldig lyst til å være en stor og viktig bidragsyter på et fremadstormende lag. Så det blir nok ikke noe mindre skriking og taklinger fra min side framover, sier Marius Alm til raufossfotball.no

Trener Christian Johnsen var også fornøyd etter at Alm hadde satt autografen sin på den nye kontrakten.
- Vi er glade for at visekapteinen og en egenutviklet spiller forlenger med to år. Marius har hatt stor framgang på fotballbanen de siste årene. I vårt arbeid med å videreutvikle en sterk trenings- og vinnerkultur vil han være en viktig person framover. Marius Alm tar ansvar for egen utvikling, men enda viktigere, han tar ansvar for at laget presterer. Det er slike spillere vi ønsker til klubben, spillere som er villige til å gjøre mer enn det som forventes. Marius er en slik person, avslutter Johnsen.

Søndagens tropp mot Nest Sotra er ikke klar, men etter alle solemerker er Alm med og som alltid klar for å gi motstanderen «juling». 

Annonse fra Obos-ligaen: