Aktiv og artig sesong for Team Rekrutt!

De har vært og er mange, de som utgjør Team Rekrutt, bortimot 30 jenter der de aller fleste er mellom 16 og 19 år som trives godt sammen. De har spilt både 3. og 4.divisjon senior, samt J17. Hovedtrener for Rekrutt-jentene har vært Thomas Nauf Johansen, og med seg i trenerteamet har han hatt Vetle Vangstuen som har tatt over hovedtreneransvaret fra i sommer, Bjørn Aspelien og Adrian Lund. Vetle oppsummerer sesongen på denne måten:

Annonse:

Det har vært en sesong med mye moro, mange treninger med kvalitet og fin fotball. Grunnet lag i både 3 div, 4 div og J17 har det tidvis vært litt mye kamper, men vi kan se tilbake på en sesong hvor vi kan være godt fornøyd med hva vi har fått til. Vi har stilt med kamptropper med snittalder på 16/17 år i alle kampene, og er imponerte over måten alle ungjentene har tatt steget opp i seniorfotballen på.  

Vi er fornøyde med måten vi har jobbet på, fokus på utvikling har stått i sentrum, samtidig som vi gjennom hele sesongen har måttet hatt fokus på resultater for å ikke havne i noen nedrykksstrid. Vi har klart å finne en fin balansegang når det kommer til akkurat dette.

 

3.divisjon

Sesongen i 3 div har vært veldig varierende. Den startet veldig tøft med mange tap i treningskampene, 1-15 i målforskjell og 3 av 3 tap i de første tellende kampene. Vi viste at dette var et prosjekt som trengte tid, og at vi måtte stå på og jobbe hver eneste dag for å få progresjon og få på plass relasjonene i laget.

Det ble bedre utover sesongen, noe som gjenspeiler seg i resultatene. Slik som det alltid er med andrelag så har kamptroppen i 3 div være veldig varierende. Det har vært med alt fra 3 til 11 spillere fra damelagstroppen, noe som har gjort at vi aldri har spilt med samme startellevere i to kamper på rad. Jentene har fikset dette veldig bra, og avslutter sesongen på en sterk 7. plass.

 

4. divisjon

Årets 4 div sesong har vært meget lærerik. Med 9 poeng og 17-6 i målforskjell på 4 kamper fikk vi en god start på sesongen. Det har også her vært stor variasjon i resultatene, og noe av grunnen til det har vært at det også her har vært store utskiftninger i kamptroppene. Vi avslutter sesongen på en fin 5 plass, etter 7 seire, 0 uvgjort og 8 tap på 15 kamper, noe vi er greit fornøyd med.

 

J17

Vi meldte på et 7er lag i J17 serien denne sesongen, for å kunne gi et godt kamptilbud til samtlige spillere, samtidig som vi ville ha en et lag som 2005 og 2006 hospitantene var gamle nok til å spille på. De har ikke fått vært med så mye som vi hadde ønsket, pga kamper med eget lag, og resultatene har ikke helt gått vår vei.

Her har det vært mye fokus på å ha det gøy med fotballen, uten at det skal være så alvorlig. Det har blitt et lag som har hett det gøy, selv om resultatene har vært dårlige og at 7er fotball ikke er helt det samme som 11er fotball.

Annonse fra Obos-ligaen: