6-4: game-set-match

Kveldens match på Nammo Stadion ble en følelsesmessig påkjenning av de sjeldne - den startet deprimerende men endte i ekstase ti mål senere! Mikkel Maigaard ble kampens gigant med fire scoringer i andre omgang!

For det startet særdeles rufsete for Raufossgutta i kveld, først var det en feil i spilleroppsettet slik at Martin Heiberg ikke fikk starte som planlagt, og Gard Simenstad måtte inn fra start og ble byttet ut igjen etter et minutt mot Heiberg. Gutta hadde ikke orden defensivt, og Tromsdalen scoret både en og to ganger før klokka hadde passert 20 minutter. Ikhsan Fandi løper inn vår redusering et par minutter senere, han svever høyt oppe og styrer et knallhardt innlegg fra Kristoffer Nessø med hodet i mål! Vi hadde en del gode avslutninger på mål i førsteomgang, men fikk den ikke inn mellom stengene.

Vi øynet et forsiktig håp på sidelinja, men Tromsdalen rattet inn med 2-1-ledelse til pause. Det er ingen tvil om at TUIL har et langt bedre lag enn det tabellen forteller i øyeblikket.

Solomon Owusu fikk seg en skikkelig trøkk før pause, i den fra før kranglete skuldra og kom ikke på banen igjen etter hvilen. Vi krysser fingrene for at det skal gå bra med han.

Etter pause fortsetter marerittet, og Tromsdalen øker ledelsen ytterligere, og måltavla viste 1-3 etter 50 spilte minutter. Det var tydelig at stopper Parfait Bizoza ville det annerledes, han kriget seg veg inn i TUIL-forsvaret, ble felt og fikk straffe. Den satte Mikkel Maigaard sikkert i mål, og vi hadde skrumpet inn til 2-3.

Så starter serien "danish dynamite": Mikkel Maigaard spilles fint opp fra Oskar Løken, strekker ut vrista og klinker ballen opp i krysset! Dermed 3-3 etter 62 minutter. Fire minutter senere er det ny mulighet - et frispark i god posisjon rett utenfor 16-meteren. Han skrur ballen over muren og limer ballen opp i krysset igjen! Undertegnede har tics på høyre øye fremdeles etter disse scoringene! 4-3 altså etter 66 minutter. Og hattricket var med det et faktum, og kampen var så til de grader snudd.

Men enda var det slett ikke over: Mikkel skyter knallhardt i tverrligger igjen etter 81 minutter - Snorre Strand Nilsen lar seg ikke be to ganger og smeller returen knallhardt i mål, og dermed 5-3.

Det koker litt bakover hos oss, og vi pådrar oss ei straffe som TUIL setter. Dermed lever kampen litt igjen med 5-4 noen minutter før Maigaard i det 89. spilleminutt skrur nok et frispark fra 20 meter over muren og i mål! Og med sin fjerde scoring for kvelden fastsatte han sluttresultatet til 6-4.